Fri frakt över 499 :-
Snabb leverans
Stor butik 

Sökresultat

Få presentkort 1000:- vid köp av vagn över 10.000:- & 2.000:- över 20.000:-. Villkor tillämpas*

Gåstolar

Gåstolar Har din lilla knodd börjat gå ännu, eller är det full rulle med att öva på denna färdighet? Då kan en gåstol vara ett bra verktyg för att hjälpa barnet att nå ända fram till målet. Med hjälp av en gåstol tränar barnet benen och på att försöka ta sig fram på egen hand. Gåstolen har ofta ett aktivitetsbord som stimulerar barnets andra sinnen och gör att barnet vill sitta kvar i sin gåstol längre. En gåstol ger även barnet en större frihetskänsla då det helt plötsligt kan ta sig fram helt på egen hand och utforska hemmamiljön. Det ger även dig som förälder en stund med fria händer och du kan ägna dig åt annat en stund medan barnet leker och övar på att gå under uppsikt. Roliga modeller I vårt utbud finner du massor av modeller av gåstolar från olika varumärken. Gåstolarna är ergonomiska för att ditt barn ska ha det så bekvämt som möjligt samtidigt som det tränar upp sina ben och sin förmåga att gå och ta sig fram på egen hand. Välj bland olika märken, modeller och färger, med eller utan aktivitetsbord, och ditt barn kommer att vara förtjust i sin nya magiska stol! * Läs mer

Hittade inga produkter som matchar din sökning


 

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor.
 
✓ Fri frakt över 499:-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Öppettider & kundtjänst

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Öppettider butik & kundtjänst:

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se
Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige
*Presentkort gäller köp av barnvagn för ordinarie pris på minst 10 000:-, gäller ej produkter och/eller paket på kampanjpris, Britax Premium Line eller Cybex Platinum. Se villkor Presentkortskampanj.