Fri frakt över 499 :-
Snabb leverans
Stor butik 

Sökresultat

Få presentkort 1000:- vid köp av vagn över 10.000:- & 2.000:- över 20.000:-. Villkor tillämpas*

Pottor & Toasitsar

Pottor & Toasitsar

En av de allra största milstolparna under barnens första år är att lära sig använda pottan och att gå från blöjor till underkläder. Barnet lär sig oftast att känna att det är dags att gå på toaletten vid 2-3 års ålder, men detta varierar givetvis från barn till barn. De flesta barnen blir först torra på dagen för att sedan även slopa nattblöjan. En potta som är lätt att sitta på eller en toalettsits som är enkel för barnet att ta sig upp till är a och o för att barnet ska lyckas med bedriften att själv kontrollera sina toalettbesök. Man ska dock aldrig pressa barnet till att använda pottan, utan barnet bestämmer själv när han eller hon är redo att ta detta stora kliv.

Pallar som underlättar

För att toabesöket ska flyta på så smidigt som möjligt kan man även köpa till små fotpallar så att barnet kan ta sig upp till toasitsen, eller till handfatet för att tvätta händerna. Det är även viktigt att pottan tilltalar barnet och är bekväm att sitta på. Man kan även ha böcker eller leksaker på toaletten för att göra inlärandet lite roligare! Alla pottor och toasitsar hittar du under denna kategori, samt tillbehör så som fotpallar och annat som hör till.
* Läs mer
 

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor.
 
✓ Fri frakt över 499:-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Öppettider & kundtjänst

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Öppettider butik & kundtjänst:

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se
Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige
*Presentkort gäller köp av barnvagn för ordinarie pris på minst 10 000:-, gäller ej produkter och/eller paket på kampanjpris, Britax Premium Line eller Cybex Platinum. Se villkor Presentkortskampanj.