Fri frakt över 499 :-
Snabb leverans
Stor butik 

Sökresultat

BLACK WEEK ÄR IGÅNG | KAMPANJ PÅ HELA SORTIMENTET*!

Blöjhinkar & Refiller

Blöjhinkar & Refiller

Under den första tiden eller de första åren rättare sagt kommer du att byta massor av blöjor! För att göra blöjbytet till en mysig stund tillsammans så bör man ha ett skötbord och alla produkter så som våtservetter, babyolja, krämer, pulver och givetvis blöjorna nära till hands. Ett mjukt underlag för barnet och kanske något roligt att titta på, så som en mobil över skötbordet eller roliga bilder vid sidan av. Men vad ska man göra av blöjan?! En riktigt bra blöjhink är en investering som du kommer att vara glad över när du väl står där med blöjan i din hand. Blöjhinken ska vara av hög kvalitet och hålla tätt så inga obehagliga lukter sprids i rummet.

Refillpåsar är bra

Det finns olika varianter av blöjhinkar. Allt från enkla modeller med eller utan lock till riktiga lyxhinkar av rostfritt stål och tätslutande lock och refillsystem. Det finns även doftpåsar att köpa om man hellre vill sprida en mer angenäm doft varje gång man öppnar hinken istället för…ja…blöjlukt. Oavsett vilken modell du väljer så kommer du behöva en blöjhink, så se till att tänka över ditt val noggrant så att den passar ditt hem på bästa sätt och fyller sin funktion.
* Läs mer
 

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor.
 
✓ Fri frakt över 499:-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Öppettider & kundtjänst

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Öppettider butik & kundtjänst:

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se
Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige
*Black Week erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden eller att nyttja i efterhand. Gäller ej produkter  Britax Premium Line eller Cybex Platinum.