Sökresultat

Just nu - få ett presentkort på 1000 kr när du handlar för över 10 000 kr.

Bestick

Bestick

Egna bestick är givetvis en viktig del av måltiden. Roliga figurer och greppbara handtag är viktigt för att barnet ska tycka att det är roligt att äta själv. Besticken får inte heller vara för stora eller klumpiga, utan ska passa de små händerna perfekt. Ett fint bestick set kan dessutom vara en utmärkt dopgåva eller födelsedagspresent på ettårsdagen, eller varför inte slå till med ett komplett set med tillhörande mugg och tallrik? Oavsett vad du är ute efter finner du alla typer av barnbestick i vårt breda sortiment. Det finns även olika material att välja mellan, mjukare melamin-bestick är oftast att föredra för mindre barn, och bestick i metall till de som redan behärskar tekniken.

Greppvänliga modeller

När barnet börjar äta själv med bestick kan det vara bökigt att böja armen rätt från början. Därför är barnbestick anpassade för små händer och har ofta greppvänliga handtag i material som gör att det är bekvämt att hålla i dem och använda dem. Besticken är utformade på ett sätt som gör det roligt att lära sig att äta, och som stimulerar barnet till att vilja lära sig. Roliga färger, former, figurer och materialval finns representerade i vårt breda sortiment av barnbestick, alla från välkända märken och testade och godkända enligt europeisk säkerhetsstandard.
* Läs mer

  Hittade inga produkter som matchar din sökning


   

  BARNVAGNSGUIDE

  Valet av barnvagn behöver inte vara svårt. Låt oss hjälpa er att hitta rätt!
  Med vår barnvagnsguide anpassas urvalet efter er familjs behov och önskemål.

  Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

  Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor : )
  ✓ Fri frakt över 499 :-
  ✓ Prisgaranti på allt
  ✓ Förlossningsgaranti
  ✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

  Kontakta oss

  Butikens öppettider
  Vardagar: 10-18
  Lördag: 10-15
  Söndag: 11-14
  Kundtjänst
  Måndag - fredag 09 - 16.30
  010 - 33 00 777

  hej@pyretosnackan.se

  Kontakta oss

  Butikens öppettider
  Vardagar 10-18
  Lördag 10-15
  Söndag 11-14


  Kundtjänst
  Måndag - fredag 09-16.30

  +46 (0) 10 33 00 777

  hej@pyretosnackan.se


  Handelsvägen 22
  245 34 Staffanstorp, Sverige