Sökresultat

Just nu - få ett presentkort på 1000 kr när du handlar för över 10 000 kr.

Grindar

Grindar

En grind kan komma till pass om ni har mycket trappor hemma, eller höga trösklar som kan orsaka fallskador. En barngrind kan även användas för att begränsa ytan som barnet fritt kan röra sig inom. Man kanske inte vill ha barnet i sitt arbetsrum till exempel, eller i köket där det finns vassa föremål och varma plattor med mera. Med en barngrind skärmar du snabbt av och begränsar barnets åtkomst till de utrymmen som potentiellt kan vara farliga för det lilla nyfikna barnet, eller till rum där du har föremål som du är rädd om och inte vill att barnen ska leka med.

Grindar i olika storlek

Den vanligaste typen av grindar är anpassningsbara så att de passar de flesta dörrar. De fästs enkelt och kräver ingen avancerad montering. Samtliga grindar kommer med tydliga instruktioner om hur man monterar dem på ett säkert sätt. Grindar kan användas för att förhindra att barnet tar sig upp eller nedför trappor, dörrar med höga trösklar eller till ett specifikt rum. Det finns grindar som är av fast modell, och grindar som fungerar som en vikvägg eller som en utdragbar mjuk barriär. Oavsett modell och märke så hittar du ett brett sortiment av olika grindar under denna kategori.
* Läs mer
 

BARNVAGNSGUIDE

Valet av barnvagn behöver inte vara svårt. Låt oss hjälpa er att hitta rätt!
Med vår barnvagnsguide anpassas urvalet efter er familjs behov och önskemål.

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor : )
✓ Fri frakt över 499 :-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar: 10-18
Lördag: 10-15
Söndag: 11-14
Kundtjänst
Måndag - fredag 09 - 16.30
010 - 33 00 777

hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar 10-18
Lördag 10-15
Söndag 11-14


Kundtjänst
Måndag - fredag 09-16.30

+46 (0) 10 33 00 777

hej@pyretosnackan.se


Handelsvägen 22
245 34 Staffanstorp, Sverige