Fri frakt över 499 :-
Snabb leverans
Stor butik 

Sökresultat

Få presentkort 1000:- vid köp av vagn över 10.000:- & 2.000:- över 20.000:-. Villkor tillämpas*

Gåselar

Gåselar

När ditt barn börjat gå så går det undan! Kvicka små fötter trippar iväg snabbare än blixten och vad är roligare än en förälder som ”jagar” en? Fantastiskt roligt tycker barnet, medan föräldrarna springer efter oftast livrädda! En gåsele kan vara lösningen ni behöver. En gåsele tillåter barnet utforska närmiljön medan du som förälder ändå kan vara säker på att barnet inte springer på otryggt avstånd eller sätter sig själv i fara. Gåselar kommer i olika färger och material och sitter bekvämt på barnet.

Perfekt på semestern

En gåsele kan med fördel användas på till exempel semesterresan. På semestern är man inte van vid miljön och för att slippa obehagliga överraskningar kan barnet ha gåsele. Det är ypperligt i stora folksamlingar när barnet ändå vill öva på sina nya färdigheter och inte vill sitta i vagn eller bli buren. Selen kan även bli oumbärlig när man ska storhandla för att hålla barnet ifrån lockande färgglada matvaror som snabbt kan hamna på golvet eller i munnen. Oavsett var och hur ni vill använda er gåsele så finner ni den perfekta varianten under denna kategori. Vi har massor av olika modeller, färger och märken att välja bland!
* Läs mer

Hittade inga produkter som matchar din sökning


 

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor.
 
✓ Fri frakt över 499:-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Öppettider & kundtjänst

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Öppettider butik & kundtjänst:

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se
Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige
*Presentkort gäller köp av barnvagn för ordinarie pris på minst 10 000:-, gäller ej produkter och/eller paket på kampanjpris, Britax Premium Line eller Cybex Platinum. Se villkor Presentkortskampanj.