Sökresultat

Just nu - få ett presentkort på 1000 kr när du handlar för över 10 000 kr.

Babyvakter

Babyvakter

En babyvakt, eller babymonitor som de också kallas är en produkt som de flesta föräldrar väljer att investera i. En babyvakt läggs i barnets rum och sänder antingen ljud, eller video till en mottagande enhet om barnet vaknar eller på annat sätt vill ha uppmärksamhet. En babyvakt låter dig att utföra andra sysslor i lugn och ro, då babyvakten låter dig veta när barnet vaknar eller är oroligt.

Bra räckvidd

De flesta babyvakter kan användas från en relativt lång räckvidd och tillåter föräldrarna till exempel att grilla i trädgården medan barnet sover på övervåningen. Via video- eller ljud berättar babyvakten när barnet vaknar eller rör sig, eller om till exempel katten hoppat upp i sängen. Du kan följa barnrummets aktiviteter på håll och säkerställa att ditt barn har det bra utan att behöva vaka vid sängen. Babyvakten har även en varningssignal om batteriet behöver laddas eller om mottagningen av andra skäl skulle bli dålig. De flesta babyvakter fungerar med envägskommunikation så barnet inte störs av ljud som föräldraenheten sänder ut. Bland våra olika modeller finns babyvakter av olika slag som har olika funktioner och olika räckvidd. Välj den som passar era behov bäst!
* Läs mer

Hittade inga produkter som matchar din sökning


 

BARNVAGNSGUIDE

Valet av barnvagn behöver inte vara svårt. Låt oss hjälpa er att hitta rätt!
Med vår barnvagnsguide anpassas urvalet efter er familjs behov och önskemål.

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor : )
✓ Fri frakt över 499 :-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar: 10-18
Lördag: 10-15
Söndag: 11-14
Kundtjänst
Måndag - fredag 09 - 16.30
010 - 33 00 777

hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar 10-18
Lördag 10-15
Söndag 11-14


Kundtjänst
Måndag - fredag 09-16.30

+46 (0) 10 33 00 777

hej@pyretosnackan.se


Handelsvägen 22
245 34 Staffanstorp, Sverige