Sökresultat

Just nu - få ett presentkort på 1000 kr när du handlar för över 10 000 kr.

Mössor

Mössor

Mössor till små bebisar och till större barn hittar du under denna kategori! Vad är sötare än en pytteliten mössa till en nyfödd bebis, eller en riktigt lurvig vintermössa till småbarn? Självklart är det mössans funktion som är det viktiga och inte dess grad av söthet. Vi har mössor för alla årstider, både tunna bomullsmössor eller snabbtorkande syntetmaterial, likasom tjocka yllemössor för vintern och lurviga mössor med öronlappar för de riktigt kalla dagarna ute i snön. Oavsett vad du är ute efter så finner du något fint i vårt breda sortiment av mössor.

Solhattar och regnhattar

Även solhattar för att skydda mot solens skadliga strålar under varma sommardagar hittar du under denna kategori, likasom regnhattar och klassiska sydväst-modeller för de mer blöta dagarnas utelek. En mössa är ett av de viktigaste plaggen ett barn har då den ska värma, skydda och även ge svalka. Framförallt på sommaren är någon form av huvudbonad att rekommendera då solen gassar på. En cool keps eller en klassisk solhatt kanske kan passa! På vintern är en varm mössa givet då de små öronen ska skyddas från kylan! Du hittar säkert en mössa som passar, så ta en titt på utbudet!
* Läs mer
 

BARNVAGNSGUIDE

Valet av barnvagn behöver inte vara svårt. Låt oss hjälpa er att hitta rätt!
Med vår barnvagnsguide anpassas urvalet efter er familjs behov och önskemål.

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor : )
✓ Fri frakt över 499 :-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar: 10-18
Lördag: 10-15
Söndag: 11-14
Kundtjänst
Måndag - fredag 09 - 16.30
010 - 33 00 777

hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar 10-18
Lördag 10-15
Söndag 11-14


Kundtjänst
Måndag - fredag 09-16.30

+46 (0) 10 33 00 777

hej@pyretosnackan.se


Handelsvägen 22
245 34 Staffanstorp, Sverige