Sökresultat

Just nu - få ett presentkort på 1000 kr när du handlar för över 10 000 kr.

Barnkläder

Barnkläder

Barn växer fort och barnkläder behöver man uppdatera både en och två gånger om året. Dessutom kan man behöva dubbla uppsättningar till förskolan, skolan eller fritids. I vårt breda sortiment av barnkläder hittar du allt från regnkläder och ytterkläder till mjuka och gosiga pyjamasar. Vi har kläder från nyfödd och uppåt i åldrarna, och med massor att välja på från välkända varumärken kommer du garanterat att hitta något som passar just er! Plaggen är bekväma och tillverkade av material som är skonsamma för barnens känsliga hud och du hittar plagg för alla smaker och plånböcker.

Ekologiska kläder

Fler och fler föräldrar vill köpa kläder som bidrar till ett mer hållbart samhälle samt som inte bidrar till miljöförstöring och som är tillverkade under etiska förhållanden. Ekologiska barnkläder som är GOTS-märkta eller Fairtrade-märkta blir mer och mer populärt och de stora och populära märkena tänker givetvis på detta. Plaggen är fria från skadliga ämnen och är tillverkade under bra arbetsförhållanden och utan användning av miljöförstörande kemikalier. Bland märken som tillverkar ekologiska plagg hittar du Geggamoja, Mini Rodini och Didriksons för att nämna några. Vill du ha mer information om plaggen är du välkommen att kontakta vår kundtjänst som hjälper dig vidare!
* Läs mer
Visa bara:
 
51 Produkter
Sida 1/5
 
51 produkter
Sida 1/5
 

BARNVAGNSGUIDE

Valet av barnvagn behöver inte vara svårt. Låt oss hjälpa er att hitta rätt!
Med vår barnvagnsguide anpassas urvalet efter er familjs behov och önskemål.

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor : )
✓ Fri frakt över 499 :-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar: 10-18
Lördag: 10-15
Söndag: 11-14
Kundtjänst
Måndag - fredag 09 - 16.30
010 - 33 00 777

hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar 10-18
Lördag 10-15
Söndag 11-14


Kundtjänst
Måndag - fredag 09-16.30

+46 (0) 10 33 00 777

hej@pyretosnackan.se


Handelsvägen 22
245 34 Staffanstorp, Sverige