Fri frakt över 499 :-
Snabb leverans
Stor butik 

Sökresultat

Få presentkort 1000:- vid köp av vagn över 10.000:- & 2.000:- över 20.000:-. Villkor tillämpas*

Matning

Matning

Skålar och skedar som passar när barnet börjar vänja sig vid fast föda. I början är inte portionerna så stora, och det är spännande både för dig som förälder och för barnet att introducera de olika och nya smakerna! En helt ny värld öppnas upp för barnet och det är roligt att följa reaktionerna och hitta de nya favoriterna bland en enorm mängd av smaker och konsistenser. Under denna kategori hittar ni tillbehören som gör att matningen blir lite enklare och lite roligare. Skålar och skedar och tallrikar samt muggar, allt finner du här för den första tiden av fast föda innan barnet börjar äta själv.

Välkända märken

Titta in bland alla underbara produkter från välkända märken så som Rätt Start, Pingu och andra populära märken. Roliga figurer blandas med klara färger och det mest populära materialvalet för denna typ av produkter är givetvis det slittåliga materialet melamin. Melaminvaror kan diskas i diskmaskin samt värmas i mikrovågsugn, och är enormt stöttåliga. Med andra ord är materialet perfekt för småbarnstiden då skålar och muggar titt som tätt kan falla i golvet. Med melamin-produkter behöver du inte oroa dig för glassplitter, porslinsskärvor eller hack i parketten.
* Läs mer

Hittade inga produkter som matchar din sökning


 

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor.
 
✓ Fri frakt över 499:-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Öppettider & kundtjänst

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Öppettider butik & kundtjänst:

Måndag - fredag 10:00 - 18:00
Lördag - söndag 10:00 - 15:00

010 - 33 00 777
hej@pyretosnackan.se
Meteorvägen 6
245 34 Staffanstorp, Sverige
*Presentkort gäller köp av barnvagn för ordinarie pris på minst 10 000:-, gäller ej produkter och/eller paket på kampanjpris, Britax Premium Line eller Cybex Platinum. Se villkor Presentkortskampanj.