Sökresultat

JUST NU! FÅ ETT PRESENTKORT PÅ 1.000 kr vid köp över 10.000 kr ♥

Aerosleep

Låt ditt barn sova gott med Aerosleep

Självklart vill alla föräldrar att deras småttingar ska få en god natts sömn. Det man även behöver se till är att barnet är tryggt under natten, trots att du inte står och vakar hela tiden. Med fokus på säkerhet och kvalitet har Aerosleep tagit fram en rad produkter för att se till att barnen är trygga under sömnen. De håller koll på forskning kring exempelvis plötslig spädbarnsdöd, allergier och temperaturförändringar och samarbetar med flera större forskningscentra för att garantera att produkternas angivna säkerhetsnivå vilar på en vetenskaplig bedömning. Sömnsäkerhet är en investering för livet, och därför är de innovativa lösningar som presenteras av Aeroleep väl värda din uppmärksamhet.

3D-teknologi för bättre sömn

AeroSleeps unika och vetenskapligt testade 3D-teknologi bygger på en helhetslösning som inkluderar madrasskydd, madrass, lakan och spjälskydd. På så vis skapas den behagliga känslan som varje barn behöver i sin sovmiljö. Madrassen är robust och bekväm, madrasskyddet absorberar fukt, skyddar madrassen från bakterier och fläckar samt släpper igenom tillräcklig mängd luft och syre. Både spjälsängar och gavlar kan vara hårda att slå huvudet i men det mjuka spjälskyddet fungerar som en praktisk trygghetsram runt barnets huvud.
* Läs mer
 

BARNVAGNSGUIDE

Valet av barnvagn behöver inte vara svårt. Låt oss hjälpa er att hitta rätt!
Med vår barnvagnsguide anpassas urvalet efter er familjs behov och önskemål.

Trygga och trendiga produkter till dig och ditt barn

Det är tryggt att handla dina barnprodukter hos Pyret&Snäckan. Vi erbjuder alltid förlossningsgaranti, prisgaranti på alla våra produkter och dessutom har vi en jättetrevlig kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mail för att besvara alla dina frågor : )
✓ Fri frakt över 499 :-
✓ Prisgaranti på allt
✓ Förlossningsgaranti
✓ Jättetrevlig kundtjänst :)

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar: 10-18
Lördag: 10-15
Söndag: 11-14
Kundtjänst
Måndag - fredag 09 - 16.30
010 - 33 00 777

hej@pyretosnackan.se

Kontakta oss

Butikens öppettider
Vardagar 10-18
Lördag 10-15
Söndag 11-14


Kundtjänst
Måndag - fredag 09-16.30

+46 (0) 10 33 00 777

hej@pyretosnackan.se


Handelsvägen 22
245 34 Staffanstorp, Sverige